14-15 NİSAN 2012 13.OLAĞAN GENEL KURUL VE SEÇİMLER BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Odamız 13. Olağan Genel Kurulu 14.04.2011 tarihinde saat: 13.00'da, seçimler ise 15.04.2012 saat: 09.00-17.00 saatlerinde gerçekleştirildi. Merkez 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nca açıklanan kesin seçim sonuçları aşağıdaki şekilde olmuştur. Seçime katılan ve aday olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı ile görev dağılımı gerçekleştirilmiştir. DENİZLİ DİŞHEKİMLERİ ODASI MERKEZ 1.İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI’NCA KESİNLEŞEN SEÇİM SONUÇLARI YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİNE İRFAN KARABABA (Başkan) ÇAĞRI ÖNCEL (B.Vekili) MUSA AKYOL (Genel Sekreter) FUNDA KULAKLI DAYAN (Sayman) KAZIM MÜFTÜLER (Üye) YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE HAMDİ ALP BULGUR MEHMET ÇINARGÜR İLGİN REVNA ERKEK GÖKHAN ERKOL ALİ ÇOMUT DENETLEME KURULU ASİL ÜYELİKLERİNE AYSEL KUVVETOĞLU HALİL ÇÖLGEÇEN HAMDİ ÖZDEMİR DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE ÖZNUR ARPACI ASUMAN KARAAĞAÇ CEREN EREN DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELİKLERİNE İHSAN ÖZGÜÇ İLKER ÖZKAN ŞEHRİBAN KAFTAN MEHMET YÜREKTEN BİLGE ÖNCEL DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE FİLİZ ÖZTÜRK KEMAL GÜRSEL YAVUZ AYCAN SUAT TEMİZKALAY HÜLYA DEMİROĞLU BİRLİK ASİL DELEGELİKLERİNE M. RIZA SOYTEKİN S.HİLMİ GÜNGÖR MUSA AKYOL ÇAĞRI ÖNCEL DÜNDAR ALPARSLAN MEHMET KABAYUKA ŞEREK AKŞİT BİRLİK YEDEK DELEGELİKLERİNE MEHMET BAYRAM İLKİMEN AHMET TUNCER OĞUZ MİRAÇ SÖNMEZ HATİCE AKIN İSMAİL AKIN AKMAN ALİ ÖZHAN EMRAH TURGUT

19.04.2012 15:33
yükleniyor..