OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ve DELEGE SEÇİMLERİ

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ

Denizli Dişhekimleri Odası

SAYI    : 014/147/2014                                                                          12/12/2014

KONU : Genel Kurul ve Seçimler

SAYIN ÜYEMİZ

Odamız Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ve Delege Seçimi 03.01.2015 Cumartesi günü 09:00 - 17.00 saatleri arasında hizmet binamızın 1.katında bulunan Makine Mühendisleri Odası 7.Yıl Konferans salonunda aşağıda yazılı olan gündeme göre yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde Genel Kurul ve Delege Seçimi 10.01.2015 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Yönetim Kurulu Adına

Dişhekimi Musa AKYOL

Denizli Dişhekimleri Odası Başkanı

G Ü N D E M :

1-      Açılış ve yoklama

2-      Kongre divan teşkili

3-      Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması

4-      Birlik Genel Kurulu delege adaylarının belirlenmesi ve delege seçimi.

5-      Dilek ve temenniler

6-      Kapanış.

Seçimlere katılmak 3224 sayılı kanunun 39.maddesi gereği zorunludur. Mevzuat gereği “Geçerli mazereti olmaksızın seçimlere katılmayanlara yönetim kurulunca en yüksek muayene ücreti olan (43,60 TL) para cezası ile cezalandırılır” hükmü bulunmaktadır. Bu nedenle lütfen demokratik hakkınızı Cumartesi günü kullanınız.

22.12.2014 07:56
yükleniyor..